Toimitustavat ja palautukset

Palautukset

Palautuskäytäntömme on 14 päivää. Jos ostoksestasi on kulunut yli 14 päivää, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse putiikkiaino@liikennetarvike.fi tai puhelimitse 044 244 3189 mikäli tarvitset lisätietoja palautuksista.

Ollaksesi oikeutettu hyvitykseen, tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin jossa olet sen vastaanottanut. Tuotteen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessaan. Erikseen asiakkaalle kustomoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteet, joita palautuskäytäntö ei koske, ovat:

- Lahjakortit

Jotta voimme suorittaa palautuksen, liitäthän palautuksen mukaan
ostoksestasi kuitin.

Mikäli palautus johtuu tuote- tai toimitusvirheestä tai kyseessä on tuotevaihto, hyvitämme palautuskustannukset Matkahuollon hinnaston mukaisesti. Muussa tapauksessa palautuskustannukset on sinun maksettava. 

 

Hyvitykset 

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkistettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme vastaanottaneemme palauttamasi tuotteen. Ilmoitamme myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Jos palautuksesi hyväksytään, kauppasumma palautetaan alkuperäisen maksutapasi kautta muutamien päivien kuluessa. Jos kyseessä on tuote- tai toimitusvirhe, hyvitämme myös palautuskustannukset.


Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset 

Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi vielä kertaalleen.

Ota sitten yhteyttä pankkiisi tai luottokorttiyhtiöösi. Hyvityksen kirjautumisessa voi usein kestää muutamia päiviä.

Jos olet tehnyt jo kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa putiikkiaino@liikennetarvike.fi. 


Alennetut tuotteet 

Vain normaalihintaisia tuotteita voi palauttaa. Palautuskäytäntö ei koske  alennushintaisia tuotteita.


Vaihdot

Vaihdamme tuotteen, jos se on viallinen tai vahingoittunut. Jos sinun tulee vaihtaa tuote samaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen putiikkiaino@liikennetarvike.fi niin saat sähköpostiisi tiedon miten saat lähetettyä tuotteen meille takaisin.


Lähettäminen

Kun haluat palauttaa tuotteen, lähetä se Matkahuollon kautta. Kysy lisätietoa putiikkiaino@liikennetarvike.fi

Tuote/tuotteet tulee pakata hyvin, jotta ne eivät rikkoudu palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu siirtyy asiakkaalle.

Sinun tulee maksaa palauttamasi tuotteen postikulut, mikäli palautuksen syy ei ole tuote- tai toimitusvirhe. Jos saat hyvityksen, postikulujen hinta vähennetään hyvityksestäsi.

Lähettäjä on vastuussa tuotteesta. Mikäli tuote katoaa lähetyksen aikana, emme hyvitä/korvaa tuotetta.

Toimituskulut

Putiikki Aino maksaa tuotteiden postituskulut Matkahuollon noutopisteisiin yli 100 euron ostoksista. Alle 100 euron ostosten postituskulut verkkokaupassa on 6 euroa. 

Toimitus kotiin on 17 euroa.