Putiikki Aino

Putiikki Aino on Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainossa sijaitseva ratsastustarvikeliike, jonka tilat löydät vanhan navettarakennuksen kivijalasta. 

Alunperin Putiikin tilat ovat olleet maatalousoppilaitoksen navettana, myöhemmin hevostallina. Tilat remontoitiin täysin vuonna 2015, ja uusi Putiikki avasi ovensa 2016. Verkkokauppa lanseerattiin vuoden 2017 alussa, ja sitä kehitetään jatkuvasti palvelemaan asiakkaidemme tarpeita paremmin. 1.5.2021 Putiikki Ainon omistus siirtyi Movela Oy:ltä Suomen Liikennetarvike Oy:lle. Myymälän toiminnasta vastaa Rosa Mäkelä, joka on itsekin aktiivinen hevosen omistaja, kasvattaja, valmentaja sekä kansallisen ja kv-tason esteratsastaja.

Putiikki Ainon valikoimaan on valittu laadukkaita tuotteita, joissa yhdistyy kestävyys ja tyylikkyys. Tuotteita valitessa on mietitty etenkin oikeaa hinta-laatu suhdetta ja asiakaskuntaa, jota palvelemme. Haluamme myydä turvallisia ja kestäviä tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä. Testaamme tuotteet myös itse kovassa arki- ja kilpailukäytössä!

Valikoimaamme kuuluu laadukkaita merkkejä niin Suomesta kuin Euroopastakin. Meiltä löydät suoraan mm.

  • Suomen suurin valikoima tyylikkäitä Horse Pilotin vaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti ratsastukseen
  • Cavalorin lisäravinteet ja hoitotuotteet
  • CWD:n nahkavarusteet ja hoitotuotteet
  • Parlantin upeat saappaat, kengät ja chapsit kustomoituina ja mittatilaustyönäKrafftin rehut sekä Twydilin ja EQOrannan lisäravinteet
  • Tyylikkäät ja turvalliset Flex-On jalustimet
  • KASK-kypärät, myös kustomoituina
  • Kentuckyn laadukas tuotevalikoima hevosille ja talliin
  • Back on Trackin lämpöä heijastavat vaatteet sekä tuotteet koirille ja hevosille sekä kypärät, jotka on testeissä todettu turvallisimmiksi markkinoilla oleviksi
  • TRUSTin, Beriksen, Bombersin ja Poponcinin kuolaimet

Me Putiikki Ainossa haluamme tehdä asiakaskokemuksesta parhaan mahdollisen ja palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Putiikista saat esimerkiksi kokeiluun kuolaimet testikuolainvalikoimastamme sekä Flex-On jalustimet. 
Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja haluamme varmistaa, että asiointi sekä myymälässä että verkkokaupassamme on mahdollisimman sujuvaa.

Haluamme olla hyvin tavoitettavissa ja vastaammekin sähköposteihin päivittäin, lähes kellon ympäri. Panostamme tuotteiden nopeaan toimitukseen, myös tilaustuotteiden kohdalla.

Kehitämme Putiikkia jatkuvasti saadun asiakaspalautteen pohjalta ja toivommekin palautetta asiakkailtamme. Ideoimme jatkuvasti uusia tapoja olla aktiivisia asiakkaidemme kanssa.

Seuraamalla Putiikkia Instagramissa ja Facebookissa saat tuotevinkkejä sekä tietoa uutuuksista ensimmäisten joukossa. Muista #putiikkiaino !

Nähdään Putiikissa!