Putiikki Aino

Putiikki Aino on Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainossa sijaitseva ratsastustarvikeliike, jonka tilat löydät vanhan navettarakennuksen kivijalasta. 

Alunperin Putiikin tilat ovat olleet maatalousoppilaitoksen navettana, myöhemmin hevostallina. Tilat remontoitiin täysin vuonna 2015, ja uusi Putiikki avasi ovensa 2016. Verkkokauppa lanseerattiin vuoden 2017 alussa, ja sitä kehitetään jatkuvasti palvelemaan asiakkaidemme tarpeita paremmin.

Putiikki Ainon valikoimaan on valittu laadukkaita tuotteita, joissa yhdistyy kestävyys ja tyylikkyys. Tuotteita valitessa on mietitty etenkin oikeaa hinta-laatu suhdetta ja asiakaskuntaa, jota palvelemme. Haluamme myydä turvallisia ja kestäviä tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä. 

Valikoimaamme kuuluu laadukkaita merkkejä niin Suomesta kuin Euroopastakin. Meiltä löydät mm.

  • Suomalaisen Veljekset Wahlstenin tuotteet, kuten loimet ja laadukkaat W-Profile nahkatuotteet
  • Suomen suurin valikoima tyylikkäitä Horse Pilotin vaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti ratsastukseen
  • Back on Trackin lämpöä heijastavat vaatteet sekä tuotteet koirille ja hevosille
  • Krafftin rehut sekä Twydilin ja EQOrannan lisäravinteet.
  • CWD:n nahkavarusteet
  • Nutrolin öljyt koirien ja hevosten hyvinvointiin
  • Tyylikkäät ja turvalliset Flex-On jalustimet
  • GPA-kypärät myös kustomoituna

Me Putiikki Ainossa haluamme tehdä asiakaskokemuksesta parhaan mahdollisen ja palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Putiikista saat esimerkiksi kokeiluun veloituksetta kuolaimet testikuolainvalikoimastamme sekä Flex-On jalustimet. 
Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja haluamme varmistaa, että asiointi sekä myymälässä että verkkokaupassamme on mahdollisimman sujuvaa. Haluamme olla hyvin tavoitettavissa ja vastaammekin sähköposteihin päivittäin, lähes kellon ympäri. Panostamme tuotteiden nopeaan toimitukseen, myös tilaustuotteiden kohdalla.

Kehitämme Putiikkia jatkuvasti saadun asiakaspalautteen pohjalta ja toivommekin palautetta asiakkailtamme. Ideoimme jatkuvasti uusia tapoja olla aktiivisia asiakkaidemme kanssa.

Seuraamalla Putiikkia Instagramissa ja Facebookissa saat tuotevinkkejä sekä tietoa uutuksista ensimmäisten joukossa. Viikoittainen Putiikki Perjantai tarjoaa vaihtuvia teemoja mm. videoiden ja kilpailujen muodossa. Muista #putiikkiaino !

Nähdään Putiikissa!