Maksutavat

Maksutapoina ovat turvalliset ja varmistetut ShopPay, GooglePay, Klarna sekä Paytrail.

Klarnan maksuvaihtoehdot

Maksa heti tai myöhemmin.

Voit halutessasi maksaa heti, ilman että syötät maksukortin numeroa tai salasanaa. “Maksa heti” on juuri niin smoooth kuin miltä se vaikuttaakin. 

Klarna tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen maksuajan ‘maksa myöhemmin’ maksutavalla. Jos jotain on vialla, Klarnan ostajan turva takaa, että saat rahasi takaisin.  Useimmiten lasku lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka valitset ostoksia tehdessäsi, mutta joskus lasku lähetetään postitse. Voit hallita laskujasi Klarnan app:in kautta Voit esimerkiksi maksaa yhdellä klikkauksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa erissä.

Nyt voit helposti jakaa laskusi 3, 6 tai 12 kuukaudelle. Kun jaat laskusi eriin, lasku lisätään tililaskullesi, joka lähetetään sinulle seuraavan kuukauden puolessa välissä.

Jaa laskusi:

1. Kirjaudu Klarna sovelluksessa.

2. Valitse minkä laskun haluat maksaa.

3. Klikkaa “Maksuvaihtoehdot” tai “Osamaksu”

4. Valitse kuinka monessa kuukaudessa haluat maksaa. Valmis!

Klarna Suomi | Osta nyt. Maksa miten haluat.

 

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Alla mainitut maksutavat kuuluvat Paytrailin palveluun:

  • MobilePay
  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
MobilePay

 

Lahjakortit ja Kilpailupalkintolahjakortit

Lahjakortteja ja Kilpailupalkintolahjakortteja saa käyttää vain normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilaus voidaan perua, jos kilpailulahjakorttia käytetään alennettuun tuotteeseen.

Kilpailulahjakorttia ei voi käyttää rehu- eikä lisäravinteiden ostamiseen.

 

Toimituskulut

Putiikki Aino maksaa tuotteiden postituskulut Matkahuollon noutopisteisiin yli 100 euron ostoksista. Alle 100 euron ostosten postituskulut verkkokaupassa on 6 euroa. 

Toimitus kotiin on 17 euroa.