Rekisteriseloste ja käyttöehdot

Mitä tietoja keräämme?

  • Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.
  • Sähköpostimarkkinointi: Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä.
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa.

Miten saamme sinulta luvan kerätä tietoja?

  • Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.

Miten voit kieltää meitä käyttämästä tietojasi?

  • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin charles@ratsastuskeskusaino.fi tai lähettämällä postia osoitteeseen:

Movela Oy

Puimalanpolku 6

04400 Järvenpää

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta.

Minne tallennatte keräämänne tiedot?

  • Verkkokauppa-alustamme on Shopify Inc. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse. Lisätietoja tästä löydät täältä (englanniksi).

Miten turvaamme verkkokaupassamme käyvien vierailijoiden tiedot?

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokorttitietosi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

Käytämmekö evästeitä?

  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Jotkin evästeet ovat verkkokaupan toiminnan kannalta välttämättömiä. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksen kohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä (englanniksi).

Kolmannen osapuolen palvelut ja linkit

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

Muutokset tietosuojalausekkeeseemme

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
  • Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.
  • Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 9. marraskuuta 2017.

Kysymykset ja palaute

  • Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse xxx@xxx.fi tai postitse

Yrityksen osoite

YLEISKATSAUS KÄYTTÖEHTOIHIN


Tätä verkkosivustoa hallinnoi Movela Oy. Sivustolla käytettävät termit ”me” ja ”meidän” viittaavat yrityseen. Movela Oy tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tältä sivustolta saatava tieto, työkalut ja palvelut, sinulle käyttäjänä, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä ilmoitetut käyttöehdot, käytännöt ja huomautukset.


Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla jotakin meiltä, käytät ”Palveluamme” ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (”Palveluehdot”, ”Ehdot”), mukaan lukien tässä viitatut ja/tai linkin kautta saatavana olevat ylimääräiset ehdot. Nämä Palveluehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, käyttäjät, jotka ovat katselijoita, jälleenmyyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottajia.


Lue nämä Palveluehdot huolellisesti ennen verkkosivustomme käyttöä. Vierailemalla sivustollamme tai käyttämällä jotakin sivustomme osaa sitoudut noudattamaan näitä Palveluehtoja. Jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, älä vieraile sivustolla tai käytä palveluja. Mikäli nämä Palveluehdot katsotaan tarjoukseksi, hyväksyntä rajoittuu nimenomaan näihin Palveluehtoihin.


Nämä Palveluehdot koskevat kaikkia nykyiseen kauppaan lisättäviä uusia ominaisuuksia tai työkaluja. Voit lukea Palveluehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivustolla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä Palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollemme. On omalla vastuullasi tarkkailla tätä sivua säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva sivuston käyttö tai sivustolla vierailusi mahdollisten muutosten julkaisun jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä.


Kauppaamme hallinnoi Shopify Inc., joka tarjoaa meille verkkokauppa-alustan tuotteidemme ja palveluidemme myymiseksi sinulle.


PYKÄLÄ 1 – VERKKOKAUPAN EHDOT


Hyväksymällä nämä Palveluehdot ilmoitat olevasi lain mukaan vähintään täysi-ikäinen omassa asuinmaassasi tai olevasi lain mukaan täysi-ikäinen omassa asuinmaassasi ja antavasi meille suostumuksesi siitä, että huollettavasi alaikäiset voivat käyttää tätä sivustoa.

Sinulla ei ole lupaa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin. Sinulla ei myöskään ole lupaa Palvelua käyttäessäsi rikkoa mitään lakia omalla lainkäyttöalueellasi (mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, tekijänoikeuslait).

Sinulla ei ole lupaa lähettää matoja, viruksia tai vahingollista koodia.

Ehtojen loukkaaminen tai rikkominen johtaa välittömään Palveluidesi käyttökatkoon.


PYKÄLÄ 2 – YLEISET EHDOT


Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelemasta ketä tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että sinua koskeva sisältö (pois lukien luottokorttitietosi) voidaan siirtää salaamattomassa muodossa, ja tähän liittyvät (a) lähetykset erilaisten verkostojen kautta; ja (b) muutokset asiaankuuluvien verkostojen tai laitteiden teknisten vaatimusten noudattamiseksi ja muokkaamiseksi. Luottokorttitiedot salataan aina verkostosiirtojen aikana.

Sitoudut olemaan jäljittelemättä, toistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymättä tai hyödyntämättä mitä tahansa osaa Palvelusta, Palvelukäytöstä tai Palveluun pääsystä tai mitä tahansa kontaktia verkkosivustolla, jolla palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa meiltä.

Otsikot on sisällytetty tähän sopimukseen käytännöllisyyden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin Ehtoihin.


PYKÄLÄ 3 – TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS


Emme ole vastuussa tällä sivustolla olevien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. Tämän sivuston materiaali tarjotaan ainoastaan yleiseksi tiedoksi, eikä siihen tule luottaa tai sitä tule käyttää päätöksenteon ainoana perustana selvittämättä lainkaan ensisijaisempia, tarkempia, täydellisempiä tai ajantasaisempia tietolähteitä. Luottaminen tämän sivuston materiaaleihin tapahtuu omalla riskilläsi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyä historiallista tietoa. Historiallinen tieto ei välttämättä ole ajantasaista, ja se tarjotaan vain sinun tiedoksesi. Pidätämme oikeuden muokata tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, eikä meillä ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että on omalla vastuullasi tarkkailla sivustomme muutoksia.


PYKÄLÄ 4 – MUUTOKSET PALVELUUN JA HINTOIHIN


Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Pidätämme oikeuden muokata tai katkaista Palvelun (tai sen osan tai sisällön) milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle Palvelun muokkaamisesta, hinnanmuutoksista, pidättämisestä tai katkaisemisesta.


PYKÄLÄ 5 – TUOTTEET TAI PALVELUT (jos sovellettavissa)


Tiettyjä tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajattu määrä, ja niitä koskee vain Palautuskäytäntömme mukainen palautus tai vaihto.

Yritämme parhaamme mukaan esittää tuotteidemme värit ja kuvat mahdollisimman tarkkaan siten, kun ne ovat liikkeessä. Emme voi taata, että tietokoneesi näyttää värit täsmällisesti.

Pidätämme oikeuden, vaan emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme tai Palveluidemme myynnin kenelle tahansa, mille tahansa maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Meillä on oikeus harjoittaa tätä oikeuttamme tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme tuotteen tai palveluidemme määrää. Kaikkia tuotekuvauksia tai tuotehinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lakkauttaa tuotteen tarjoaminen milloin tahansa. Mikä tahansa tällä sivustolla annettu tarjous mistä tahansa tuotteesta tai palvelusta on mitätön, jos se on kielletty.

Emme takaa, että ostettujen tai saatujen tuotteiden, palveluiden, tiedon tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että mitään virheitä Palvelussa tullaan korjaamaan.


PYKÄLÄ 6 – LASKUTUKSEN JA TILITIETOJEN TARKKUUS


Pidätämme oikeuden kieltäytyä täyttämästä meille tekemääsi tilausta. Meillä on oikeus omasta päätöksestämme rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti. Nämä rajoitukset koskevat samalta asiakastililtä, samalta luottokortilta ja/tai samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta käyttämällä tehtyjä tilauksia. Siinä tapauksessa, että muutamme tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa asiasta sinulle ottamalla sinuun yhteyttä tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseesi/puhelinnumeroosi. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltäytyä toimittamasta tilauksia, jotka oman harkintamme mukaan näyttävät tulleen välittäjiltä, jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta.


Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikkien kaupastamme tehtyjen ostojen yhteydessä. Sitoudut päivittämään hyvissä ajoin tilitietosi ja muut tietosi, sähköpostiosoitteesi ja luottokortin numeron sekä vanhenemispäivän mukaan lukien, jotta voimme viedä ostoksesi päätökseen ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.


Lisää tietoja saat lukemalla Palautuskäytäntömme.


PYKÄLÄ 7 – VALINNAISET TYÖKALUT


Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmannen osapuolen työkaluihin, joita emme valvo, hallinnoi tai joihin meillä ei ole osuutta.

Tiedostat ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn näihin työkaluihin ”sellaisenaan” tai ”käytettävissä olevana” ilman minkäänlaisia takuita, esittelyjä tai ehtoja ja tukea. Emme myöskään ole vastuussa mistään sellaisesta, joka aiheutuu kolmansien osapuolten työkalujen käytöstäsi tai liittyy siihen.

Sivuston tarjoamien valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu täysin omalla riskilläsi ja omasta harkinnastasi. Sinun tulee lisäksi varmistaa olevasi tietoinen ja hyväksyväsi näiden asiaankuuluvien kolmannen osapuolten tarjoamien työkalujen ehdot.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja/tai ominaisuuksia verkkosivustomme kautta (uusien työkalujen ja resurssien julkaisut mukaan lukien). Nämä Palveluehdot koskevat myös tällaisia uusia ominaisuuksia ja/tai palveluita.


PYKÄLÄ 8 – KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT


Tietyt palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja.

Tällä sivustolla olevat kolmansien osapuolten linkit saattavat ohjata sinut sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän sisaryhtiöitämme. Emme ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen materiaalien tai verkkosivustojen sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioimisesta, emmekä ole niistä tai mistään kolmansien osapuolten muista materiaaleista, tuotteista tai palveluista vastuussa.

Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustoihin liittyvien tuotteiden, palveluiden, resurssien tai sisällön ostamisen tai muiden transaktioiden aiheuttamista vahingoista. Luethan huolellisesti kolmansien osapuolten käytännöt ja menettelytavat ja varmista, että olet ymmärtänyt ne ennen kaupalliseen toimintaan ryhtymistä. Kolmannen osapuolen tuotteisiin liittyvät valitukset, vaateet, huolet tai kysymykset tulee osoittaa suoraan kolmannelle osapuolelle.


PYKÄLÄ 9 – KÄYTTÄJÄKOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT LÄHETYKSET


Mikäli lähetät meidän pyynnöstämme tiettyjä lähetyksiä (esimerkiksi kilpailuvastauksia) tai ilman meidän pyyntöämme lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (kollektiivisesti ”kommentit”), hyväksyt, että saatamme milloin tahansa rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muulla tavoin käyttää missä tahansa mediassa mitä tahansa meille lähettämiäsi kommentteja. Emme ole emmekä tule vastaisuudessakaan olemaan velvollisia (1) pitämään mitään kommentteja luottamuksellisina; (2) maksamaan korvausta mistään kommenteista; tai (3) vastaamaan mihinkään kommentteihin.

Saatamme, mutta meidän velvollisuutenamme ei ole, valvoa, muokata tai poistaa sisältöä, jota oman harkintamme mukaan pidämme laittomana, loukkaavana, uhkaavana, herjaavana, halventavana, pornografisena, siveettömänä tai muuten paheksuttavana tai minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä Palveluehtoja loukkaavana.

Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät riko mitään kolmannen osapuolen oikeutta, tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyydensuoja, henkilötieto-oikeudet ja muut henkilö- ja omistusoikeudet mukaan lukien. Sitoudut lisäksi siihen, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai siveetöntä materiaalia, ja etteivät ne sisällä tietokonevirusta tai muita haittaohjelmia, jotka saattaisivat vaikuttaa Palvelun tai muiden asiaankuuluvien verkkosivustojen toimintaan. Sinulla ei ole lupaa käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, esiintyä muuna kuin itsenäsi tai muuten johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperäisenä lähettäjänä. Yksinomaan sinä olet vastuussa lähettämistäsi kommenteista ja niiden tarkkuudesta. Emme ole vastuussa eikä meitä voida pitää vastuullisina mistään sinun tai minkään kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.


PYKÄLÄ 10 – HENKILÖTIEDOT


Yksityisyydensuojamme koskee kaikkia kaupan kautta lähettämiäsi henkilötietoja. Lue Yksityisyydensuojamme.


PYKÄLÄ 11 – VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET


Sivustollamme tai palvelussamme saattaa ajoittain olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita liittyen tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet ja puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mikäli mikään Palvelussa tai asiaankuuluvalla verkkosivustolla oleva tieto on epätarkka (mukaan lukien sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksesi).

Emme ole velvollisia päivittämään, korjaamaan tai selventämään tietoja Palvelussa tai millään asiaankuuluvalla verkkosivustolla, rajoitukset ja hintatiedot mukaan lukien, lain sallimissa määrin. Mitään Palvelussa tai millään asiaankuuluvalla verkkosivustolla olevaa päivitys- tai muokkauspäiväystä ei tule tulkita siten, että se tarkoittaisi kaiken Palvelussa tai millään asiaankuuluvalla verkkosivustolla olevan tiedon olevan muokattu tai päivitetty.


PYKÄLÄ 12 – KIELLETTY KÄYTTÖ


Muiden Palveluehdoissa edellä esitettyjen kieltojen lisäksi sinulla ei ole lupaa käyttää sivustoa tai sen sisältöä: (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) muiden houkuttelemiseksi suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) kansainvälisten, kansallisten tai paikallisten säädösten, sääntöjen tai lakien rikkomiseksi; (d) immateriaalioikeuksiemme tai muiden immateriaalioikeuksien rikkomiseksi tai loukkaamiseksi; (e) ahdistellaksesi, hyväksikäyttääksesi, loukataksesi, vahingoittaaksesi, halventaaksesi, solvataksesi, väheksyäksesi, pelotellaksesi, tai syrjiäksesi ketään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen taustan, rodun, iän, kansalaisuuden tai vamman vuoksi; (f) lähettääksesi väärää tai harhaanjohtavaa tietoa; (g) ladataksesi tai siirtääksesi viruksia tai muita haittakoodeja, joita voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaisi Palvelun, asiaankuuluvien verkkosivustojen, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai käyttöön; (h) kerätäksesi tai jäljittääksesi muiden henkilötietoja; (i) lähettääksesi roskapostia, tietojenkalasteluviestejä, sivustoharhautuksia, sosiaalisia tiedusteluja, lukkeja tai siirtoja; (j) mihinkään paheksuttavaan tai immoraaliseen tarkoitukseen; tai (k) haitataksesi tai kiertääksesi Palvelun, minkään asiaankuuluvan verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden päättää Palvelun tai muun asiaankuuluvan verkkosivuston käyttösi kiellettyjen käyttötarkoitusten rikkomisesta.


OSIO 13 – VASTUUNVAPAUTUS; VASTUIDEN RAJOITUKSET


Emme takaa, esitä tai varmista, että palvelun käyttösi olisi keskeytyksetöntä, ajantasaista, varmaa tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelun käytöllä saadut tulokset olisivat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että saatamme ajoittain poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Nimenomaisesti hyväksyt, että palvelun käyttösi tai käytön epäonnistuminen tapahtuu yksinomaan omalla riskilläsi. Palvelu ja kaikki palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut (lukuun ottamatta meidän nimenomaisesti ilmoittamamme) tarjotaan käyttöösi ”sellaisinaan” ja ”käytettävissä olevina”, ilman minkäänlaisia suoria tai epäsuoria esityksiä, takuita tai ehtoja, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut ja ehdot myyntikelpoisuudesta, myyntikelpoisesta määrästä, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyydestä, omistusoikeudesta ja loukkaamattomuudesta.

Missään tapauksessa yritys oy, sen johtajat, virkailijat, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssin antajat eivät ole vastuussa mistään vammasta, menetyksestä, vaateesta tai mistään suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rangaistavasta, erityisestä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, menetetyt tuotot, menetetty liikevaihto, menetetyt säästöt, menetetyt tiedot, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot perustuen sopimukseen, oikeudenloukkaukseen (huolimattomuus mukaan lukien), objektiiviseen vastuuseen tai muuhun palvelun tai palvelun kautta hankittujen tuotteiden käytöstä aiheutuen. Tämä koskee myös muita vaatimuksia, jotka liittyvät millään tavalla palvelun tai tuotteiden käyttöösi, mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, sisällön virheet tai puutteet tai menetykset tai vahingot, jotka ovat aiheutuneet lähetetystä, siirretystä tai muilla tavoin palvelun kautta saataville annetusta palvelusta tai sisällöstä (tai tuotteista), vaikka niiden mahdollisuudesta olisi ilmoitettu. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli vastuun pois sulkemista tai rajaamista välillisten tai satunnaisten vahinkojen yhteydessä, tällaisissa maissa tai näillä lainkäyttöalueilla vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.


PYKÄLÄ 14 – VAHINGONKORVAUKSET


Sitoudut turvaamaan, puolustamaan ja vapauttamaan yritys oy:n ja sen emoyhtiön, tytäryhtiöt, sivuliikkeet, kumppanit, virkailijat, johtajat, edustajat, urakoitsijat, lisenssin antajat, palveluntarjoajat, alihankkijat, toimittajat, harjoittelijat ja työntekijät kaikista vaateista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, joita kolmannet osapuolet saattavat esittää syystä, että olet loukannut näitä Palveluehtoja tai heidän sisällyttämiään asiakirjoja, lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.


PYKÄLÄ 15 – ERILLISYYS


Siinä tapauksessa, että jokin näiden Palveluehtojen pykälistä määritetään lain vastaiseksi, pätemättömäksi tai täytäntöpakottomaksi, kyseinen ehto on kuitenkin edelleen täytäntökelpoinen siinä määrin, jossa se on lain mukainen. Täytäntöpakoton osa erotetaan näistä Palveluehdoista, eikä kyseinen päätös vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen tai täytäntökelpoisuuteen.


PYKÄLÄ 16 – PÄÄTTYMINEN


Osapuolten ennen päättymispäivää aiheutuneet velvollisuudet ja vastuut pysyvät voimassa tämän sopimuksen päättymisen jälkeen kaikissa tarkoituksissa.

Nämä Palveluehdot ovat voimassa, mikäli kumpikaan ei sopimusta päätä. Voit päättää nämä Palveluehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää Palveluitamme tai kun lakkaat käyttämästä sivustoamme.

Mikäli harkintamme mukaan et ole tai epäilemme että et ole noudattanut kaikkia näiden Palveluehtojen ehtoja, voimme päättää tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tällöin olet edelleen vastuussa kaikesta päättymispäivään asti kyseinen päivä mukaan lukien; ja/tai voimme estää pääsysi Palveluihimme (tai osaan niistä).


PYKÄLÄ 17 – KOKO SOPIMUS


Mikäli emme pysty toteuttamaan jotakin näiden Palveluehtojen oikeutta tai ehtoa, tästä ei kuitenkaan aiheudu vapautusta kyseisestä oikeudesta tai ehdosta.

Meidän tälle sivustolle tai Palvelun yhteydessä lähettämät Palveluehdot ja kaikki käytännöt sekä käyttösäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen välillämme ja määrittävät Palvelun käyttöäsi, ja ne korvaavat kaikki aiemmat tai rinnakkaiset suulliset ja kirjalliset sopimukset, viestit ja ehdotukset meidän ja sinun välillä (mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, kaikki aiemmat Palveluehtojen versiot).

Näissä Palveluehdoissa mahdollisesti esiintyviä epäselvyyksiä ei tule kääntää ehtoja laatinutta osapuolta vastaan.


PYKÄLÄ 18 – SOVELLETTAVA LAKI


Nämä Palveluehdot ja kaikki erilliset sopimukset, joissa tarjoamme teille Palveluita, ovat sen lainkäyttöalueen alaisia ja laaditaan sen lainkäyttöalueen mukaan, jossa yritys oy, mannerheimintie 1, 00100 helsinki sijaitsee.


PYKÄLÄ 19 – PALVELUEHTOJEN MUUTOKSET


Voit lukea Palveluehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivustolla.

Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata oman harkintamme mukaan minkä tahansa osan näistä Palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. On omalla vastuullasi tarkkailla verkkosivustoamme säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivuston tai Palvelun käyttö tai verkkosivustolla tai Palvelussa vierailusi näiden Palveluehtojen muutosten julkaisun jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä.


PYKÄLÄ 20 – YHTEYSTIEDOT


Palveluehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen charles@ratsastuskeskusaino.fi.



--------------------------------------