Veera Salminen

Olen Veera Salminen, ennen kaikkea iloinen ja tavoitteellinen poniratsastaja.

Olen vuonna 2022 A maajoukkueessa pikkuponeissa sekä isoissa poneissa, olen ottanut myös ensi askeleet uuden hevosen selässä.

Kotitallini on Kirkkonummella Svartvik Stables, päävalmentajana toimii Marina Ehrnrooth.

Aloitin ratsastuksen Veera Floridassa Wellingtonissa, missä kilpailin Hunter- luokissa. Valmentajanani toimi tunnettu Hunter -valmentaja Charles Moorcroft. Suomessa aloitin kilpailemisen kesällä 2019 Poneilla Lotte V ja Ramses Al Sabah ja saman vuoden syksyllä kvaalasin Helsinki Horse Shown Amateur Tourille molemmilla poneilla.

Kisaponeja ja -hevosia minulla on tällähetkellä pikkuponit Lotte V ja Turhorst Royal Rose (Ruusu) ja isot ponit Panfu van de Bisschop ja Nero van de Bucxtale. Ensimmäinen hevoseni on Pure Joy 3.0 

Kaudella 2021 tärkeimmät saavutukseni olivat:

Mini GP sarjan ja Finaalin voitto - Turfhorst Royal Rose Poni Cup sarjan ja finaalin 2 sija - Panfu van de Bisschop Junior Cup sarjan ja finaalin voitto - Nero van de Bucxtale 

PM 2021 Pikkuponeissa - Turfhorst Royal Rose Pikkuponien mestaruus 2021 kulta - Turhorst Royal Rose Isojen Ponien SM 2021 hopea - Panfu van de Bisschop

Hallimestaruus 2021 Pikkuponit - Turfhorst Royal Rose Hallimestaruus 2021 Isotponit - Nero van de Bucxtale

Baltic Cup 2021, Vilhelmsborg Aarhus DK.

Big Pony Big Tour 125 cm

Nero van de Bucxtale 2 sija ja Suomen Ponijoukkue hopeaa.

Neron kanssa hyppäsin myös ensimmäisen GP 130cm radan.

Pure Joyn kanssa yhteistyö on lähtenyt mukavasti käyntiin. Toista hevosta lähdetään etsimään heti vuoden alussa. Silloin lähdetään koko porukalla Hollantiin Yves Hautakerin valmennukseen ja sieltä matka jatkuu Olivaan Espanjaan MET 2 kilpailemaan.

Poneilla ja Hevosilla tavotteet/toiveet on korkealla. Tähtäimenä ensikaudella SM, PM ja EM kisat, jos kaikki menee hyvin ja hevoset & ponit säilyy terveenä!

 

Olemme todella iloisia ja kiitollisia, että olemme pässeet Putiikki Ainon Teamiin mukaan. Pyrimme edustamaan Teamia kilpailuissa tyylikkäänä ja tuloksellisesti, tuoden omalta osaltamme lisäarvoa ja näkyvyyttä PutiikkiAinon Teamille.

 


Jätä kommentti

Huomaathan että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua