Rosa Mäkelä

.Heippa!

Olen Rosa Mäkelä, 22-vuotias esteratsastaja ja yrittäjänä Ratsastuskeskus Ainolta vuokratussa ns. ylätallissa, joka on 17 hevosen kodikas ja rauhallinen talli. Toukokuun 2021 alusta ostin lisäksi Putiikki Ainon liiketoiminnan ja jatkan Putiikin toimintaa tallin pyörittämisen rinnalla.

Kilpailen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla esteratsastuksessa ja olen ponivuosista lähtien kuulunut maajoukkuevalmennettaviin, ponivuosina myös kouluratsastuksessa. Olen ollut useana vuotena talvikaudet ulkomailla valmentautumassa, sekä Virossa, että Saksassa. Parhaat oppini olenkin saanut Riina ja Rein Pilliltä. Hevosia minulla on tällä hetkellä kisakäytössä kolme, joista kaksi 2*GP-tasoisia: Akvelins on ollut minulla jo viisi vuotta, Igor van de Burcht vasta maaliskuusta 2021, kolmas hevoseni Cristal on tällä hetkellä varsalomalla, mutta palailee syksyllä töihin. Perheemme myös kasvattaa ratsuhevosia, joista minulla on nyt koulutusvaiheessa 3-6-vuotiaita muutama. Tänäkin kesänä syntyi mielenkiintoiset varsat tammoille, joilla olen aiemmin kilpaillut "isoja luokkia".

Tavoitteena tälle kaudelle oli päästä pandemiasta huolimatta edes muutamaan kv-kilpailuun GP-tasolle. Kansalliset SM- ja GP-kisat valitettavasti jäivät työtilanteista johtuen väliin. Muutenkin kisaan luonnollisestikin sen mukaan miten talli- ja putiikki antavat myöden.

Nähdään tallilla ja putiikissa!


Jätä kommentti

Huomaathan että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua